«Без Меріт» Коллін Гувер

«Без Меріт» Коллін ГуверНазва: Без Меріт
Письменник: Коллін Гувер
Рік: 2020
Видавництво: Vivat
Жанр: Зарубіжні любовні романи

 

 

Про книгу «Без Меріт» Коллін Гувер

У цьому зворушливому романі авторка наголошує на важливості чесності в сім’ї, умінні прощати, довіряти та бути уважнішими одне до одного. Це історія доволі незвичайної родини Восс, кожен із членів якої приховує силу-силенну таємниць. Зокрема, сімнадцятирічна Меріт вважає, що родичі її ігнорують. Дівчина починає вірити, що не заслуговує на любов і нікому не потрібна, тому ніхто не перейматиметься, якщо одного дня вони залишаться без неї — «без Меріт». Та, перш ніж укоротити собі віку, Меріт вирішує розкрити всі таємниці й змусити членів сім’ї нарешті визнати правду одне про одного. Усі Восси повинні припинити брехати, визнати свої проблеми, налагодити теплі стосунки, а Меріт має відкритися дружбі, приязні й справжньому коханню.

В нашій віртуальній бібліотеці зібрана величезна кількість цікавих книг різноманітних жанрів, які ви можете безкоштовно та без реєстрації читати онлайн в будь-який час. У нас ви знайдете романи, детективи, трилери, вірші великих письменників, і зібрати свою власну електронну колекцію найулюбленішої та найкориснішої літератури.

Цікавим будуть для усіх і цитати з книг – влучні фрази головних героїв чи філософські роздуми авторів. А щоб дізнатися думку інших читачів, ви можете ознайомитись з відгуками користувачів нашого літературного ресурсу.

Ми пропонуємо вам скачати книгу «Без Меріт» Коллін Гувер українською мовою, обравши один з доступних форматів: epub, txt, fb2, rtf. Завантажити книгу можна на телефон, планшет або комп’ютер. Також у нас ви знайдете аудіокниги, які можна прослуховувати на пробіжці, у відпустці чи просто під час прогулянки.

Оцініть статтю
101Kniga
Додати коментар