«Сестра Керрі» Теодор Драйзер

«Сестра Керрі» Теодор ДрайзерНазва: Сестра Керрі
Письменник: Теодор Драйзер
Рік: 2017
Жанри: Класична проза

Скачати Читати онлайн
 

 

Про книгу «Сестра Керрі» Теодор Драйзер

Видання першого роману Теодора Драйзера (1871—1945) було з такими труднощами, що це призвело його творця до важкої депресії. Але подальша доля роману «Сестра Керрі» виявилася щасливою: він був перекладений багатьма іноземними мовами, перевиданий мільйонними тиражами. Нові та нові покоління читачів із задоволенням поринають у перипетії долі Кароліни Мібер.

Спочатку, однак, на неї чекають суцільні розчарування. Сестра обтяжена сім’єю та господарством, її чоловік працює прибиральником вагонів на скотобійні і заробляє зовсім небагато, і тому кожна зайва витрата робить у їх убогому бюджеті серйозні проломи. Керрі вирушає на пошуки роботи, але вона нічого не вміє робити, і найкраще, що їй вдається відшукати, це місце робітниці на взуттєвій фабриці. Одноманітна робота, що погано оплачується, сильно обтяжує дівчину, але, захворівши, вона позбавляється і цього заробітку. Не бажаючи бути тягарем для сестри та її чоловіка, вона вже збирається повертатися додому, але тут випадково зустрічає молодого комівояжера Чарлза Друе, з яким познайомилася в поїзді на шляху до Чикаго.

В нашій віртуальній бібліотеці зібрана величезна кількість цікавих книг різноманітних жанрів, які ви можете безкоштовно та без реєстрації читати онлайн в будь-який час. У нас ви знайдете романи, детективи, трилери, вірші великих письменників, і зібрати свою власну електронну колекцію найулюбленішої та найкориснішої літератури.

Цікавим будуть для усіх і цитати з книг – влучні фрази головних героїв чи філософські роздуми авторів. А щоб дізнатися думку інших читачів, ви можете ознайомитись з відгуками користувачів нашого літературного ресурсу.

Ми пропонуємо вам читати онлайн або скачати книгу «Сестра Керрі» Теодор Драйзер українською мовою безкоштовно, обравши один з доступних форматів: epub, txt, fb2, rtf. Завантажити книгу можна на телефон, планшет або комп’ютер. Також у нас ви знайдете аудіокниги, які можна прослуховувати на пробіжці, у відпустці чи просто під час прогулянки.

Скачати книгу українською мовою «Сестра Керрі» Теодор Драйзер

Скачати docx Скачати pdf Скачати fb2 Скачати epub

Читати онлайн книгу українською мовою «Сестра Керрі» Теодор Драйзер

Оцініть статтю
101Kniga
Додати коментар