«Менеджмент у стилі “Манчестер Юнайтед” Як стати чемпіоном» Алекс Фергюсон, Майкл Моріц

«Менеджмент у стилі “Манчестер Юнайтед” Як стати чемпіоном» Алекс Фергюсон, Майкл Моріц

Назва: Менеджмент у стилі “Манчестер Юнайтед” Як стати чемпіоном
Письменник: Алекс Фергюсон, Майкл Моріц
Рік: 2021
Видавництво: Наш Формат
Жанри: Спорт, фітнес

 

 

Про книгу «Менеджмент у стилі “Манчестер Юнайтед” Як стати чемпіоном» Алекс Фергюсон, Майкл Моріц

Тренер Manchester United Алекс Ферґюсон — легендарна особистість у футбольному світі. Він присвятив команді 26 років, допоміг їй здобути надзвичайну кількість перемог, а його відставку назвали кінцем цілої ери. Ферґюсон переконаний: є риси, притаманні всім переможцям і компаніям, чиї керівники прагнуть успіху незалежно від справи, якою займаються. У цій книжці, написаній у співавторстві з підприємцем Майклом Моріцом, Ферґюсон підсумовує власний життєвий і професійний досвід та пропонує поради, які однаково добре працюватимуть як на футбольному полі, так і в будь-якій компанії. Чому лідер має тримати дистанцію? Як помітити потенціал найпотужніших і мотивувати їх на успіх? Як самовпевненість знищує чемпіонів і чому найкраще питання після перемоги — «Як нам досягти наступного тріумфу?».

В нашій віртуальній бібліотеці зібрана величезна кількість цікавих книг різноманітних жанрів, які ви можете безкоштовно та без реєстрації читати онлайн в будь-який час. У нас ви знайдете романи, детективи, трилери, вірші великих письменників, і зібрати свою власну електронну колекцію найулюбленішої та найкориснішої літератури.

Цікавим будуть для усіх і цитати з книг – влучні фрази головних героїв чи філософські роздуми авторів. А щоб дізнатися думку інших читачів, ви можете ознайомитись з відгуками користувачів нашого літературного ресурсу.

Ми пропонуємо вам читати онлайн або скачати книгу «Менеджмент у стилі “Манчестер Юнайтед” Як стати чемпіоном» Алекс Фергюсон, Майкл Моріц українською мовою безкоштовно, обравши один з доступних форматів: epub, txt, fb2, rtf. Завантажити книгу можна на телефон, планшет або комп’ютер. Також у нас ви знайдете аудіокниги, які можна прослуховувати на пробіжці, у відпустці чи просто під час прогулянки.

Оцініть статтю
101Kniga
Додати коментар